Expertises

Onderzoek

ConcreTeQ verricht onderzoek naar de wijze waarop de meest optimale en duurzame bescherming van beton en metaal gerealiseerd kan worden in relatie tot de toepassing.

Een onderzoek omvat een uitgebreide analyse van het gebruik van beton en metaal en de bijbehorende vereiste bescherming.

Het onderzoek vormt de basis voor het vaststellen van de gewenste prestatiekenmerken die aan de bescherming gesteld moeten worden.

Ondersteuning

ConcreTeQ biedt specialistische ondersteuning op de gebieden productontwikkeling, procesoptimalisatie, verwerking en applicatie techniek, normering en kwaliteit.

Advies

Met als basis een jarenlange expertise en ervaring in de bescherming van beton en metaal, verstrekken wij deskundig en onafhankelijk advies hoe en waarmee de meest duurzame bescherming van beton en metaal gerealiseerd kan worden.

Meer weten? Bel of mail ons!

Meer weten?

Bel met +31 (0)652 84 82 23 of mail naar info@concreteq.nl.

Ontwikkeling en materiaal testen

ConcreTeQ biedt specifieke kennis aan bij het ontwikkelen van (specifiek) beton en de ontwikkeling van coatingsystemen voor beton en/ of metaal. Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij o.a. beton met hoge eisen tegen indringing van vloeistoffen en chemicaliën, hoge slijtvastheid, hoge impactweerstand etc. Ontwikkelingen op het gebied van coatingsystemen omvatten o.a. éénlaags verfsystemen (DTS, direct to substrate) en oplosmiddelarm tot oplosmiddelvrije verfsystemen. ConcreTeQ beschikt verder over ruime kennis en ervaring in het opzetten en uitvoeren van relevante duurzaamheidstesten, normering en certificering. Hierbij werkt ConcreTeQ nauw samen met onderzoeksinstituten en specialistische kenniscentra.

Inspecties

ConcreTeQ voert inspecties uit om een indruk te krijgen van de gebruikscondities van het beton en/ of metaal.Tevens dient een inspectie om de actuele toestand van het te beschermen beton en/ of metaal te kennen. De inspectie vormt de grondslag voor de realisatie van een plan van aanpak voor het verkrijgen van een duurzame bescherming.